Paylaş
Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği Sağlık Çalışanları arasında düzenlenen BASKETBOL TURNUVASI ile meslektaşlarına doyumsuz bir eğlence yaşamasına vesile oldu. Müsabakalar 3X3 şeklinde takım kurularak yapıldı ve çok sayıda sağlık çalışanı eğlenceli bir organizasyonda bir araya geldi.
Özel Hastanelerden ve kamu hastanelerinde katılım oldu. Geçtiğimiz Pazar günü grup maçlarının yapıldığı turnuvanın dün final maçı yapıldı.
Ayrıca 3’lük atış yarışmasının yapıldığı organizasyon eğlenceli dakikaların yaşanmasına vesile oldu.
Basketbol şampiyonu Kocaeli Üniversitesi Ameliyathane ekibinin oluşturduğu KOÜ AMELİYATHANE Alper Aytaç, Burak Yasin Özer, Mazlum Mahsun Menteş,Ahmet Ergün ve Berkay Çınar’dan oluşan takım olurken, 3 sayı atışı birincisi Dr. Nedim Güçyılmaz oldu.
Şampiyonluk Kupasını SAĞLIKÇA Dernek Başkanı Adem YAMAN verirken. 3 Sayı Birincisinin madalyasını Dernek Spor ve Sosyal İşler Koordinatörü Şehmus Kar takdim etti.
***
Başkan Adem YAMAN, Böyle organizasyonlar ile meslektaşlarımızı bir araya getirmek ve aidiyet bağı oluşturmak en büyük hedefimiz. Sağlık çalışanlarının topluma örnek olan,güçlü ve değer katan bir meslek grubu olmasını istiyoruz. Onlar ile birlikte sosyal projelerde bir araya gelmek en büyük mutluluğumuz. Nasıl ki sağlık kuruluşlarında,hastanelerde ve sahada çalışırken bir ekip bütünlüğü içinde isek eğlenirken de aynı hislerle bir aradayız buda bize doyumsuz bir mutluluk veriyor dedi.
***
Kocaeli Üniversitesi BESYO Spor salonunda yapılan karşılaşma için Başkan Adem YAMAN, SAĞLIKÇA Spor ve Sosyal İşler Koordinatörlüğü adına organizasyonu tertipleyen Şehmus Kar, Burhan Arslan ve İsmail Özdemir’e, katılım sağlayan bütün takımlara ve salon desteği veren Kocaeli Üniversitesi Yönetimine teşekkür etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.