Paylaş

Kocaeli Ticaret Odası ve Ankara Ticaret Odası’nın Sigortacıları, eş meslek komite toplantısında bir araya geldi. KOTO Başkanı Necmi Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, sektörün dünü, bugünü ve geleceği ele alındı

TOBB’a bağlı faaliyet gösteren Oda ve Borsalar ile sıkı temas halinde olan Kocaeli Ticaret Odası bu kez Ankara’dan gelen Sigortacı konuklarını ağırladı. Ankara Ticaret Odası (ATO) 67. Meslek Komitesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi’nin Başkanı Mehmet Serdar Çankaya, Meclis Üyesi Bülent Yük, Komite Üyeleri Mustafa Erkaya, Emin Haktanıyan, Hüseyin Bayraktar ve Zafer Kartal, KOTO’yu ziyaret ederek, Kocaeli Ticaret Odası’nın Sigortacılık Komitesi ile eş meslek komite toplantısında bir araya geldi.

KATILIM YOĞUN OLDU

KOTO Başkanı Necmi Bulut’un, Meclis Üyeleri Mustafa Büyükbudak, Önder Dükmen, 22. Meslek Komitesi Başkanı Cem Serhat Dayanç, Komite Üyesi Mert Serkan Naz ile birlikte ev sahipliği yaptığı toplantıda, TOBB Sigorta Acenteleri İcra Kurulu Üyesi (SAİK) Cemal Türengül, Kocaeli Sigorta Acenteleri Derneği (KOSAD) Başkanı Bülent Yılmaz ve KOSAD Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Tiryaki de yer aldı.

‘İSTİŞARE VE İŞBİRLİĞİNE ÜST DÜZEY ÖNEM VERİYORUZ’

Sigorta sektörüne dair ortak sorunların ve çözüm önerilerinin ele alındığı toplantıda; sigortalılık bilincinin artırılması, sorunların kaynağından çözüme kavuşturulması gibi konularda yapılabilecek işbirlikleri de detaylandırıldı. KOTO olarak, istişareye ve işbirliğine üst düzey önem verdiklerini ifade eden Başkan Necmi Bulut, “Ankara Ticaret Odamızın Sigorta Hizmetleri Komitesi’ni ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Birliğimize bağlı Odalarımızla işbirliğini, sorunlarının gündeme getirilmesi ve nihayetinde çözüme kavuşturulmasında oldukça önemli buluyoruz” dedi. Toplantıda ATO heyeti Başkan Bulut’a, Başkent Ankara’nın siluetinin bulunduğu tablo hediye etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.