Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Derince Sağlıklı Yaşam Parkının 14 bin metrekarelik açık otoparkı asfaltlandı. 400 araç kapasiteli otoparkın asfaltlamasını yapan Büyükşehir Belediyesi tarafından Sağlıklı Yaşam Parkına ulaşımın sağlanacağı 1.200 metre uzunlukta 3 adet yol yapılacak.

9 BİN TON ASFALT SERİLİYOR

Medya Caddesinin de 8 metre olan genişliği 20 metreye çıkarıldı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yolları, yağmursuyu hattı, kaldırımları ve dekoratif aydınlatma imalatları inşa edilecek Sağlıklı Yaşam Parkında, 12 bin 500 ton plent miks temel, 9 bin ton da asfalt serimi yapılacak. 3 bin metrekare parke, 7 bin 200 metrekare kaldırım, 6 bin 500 metrekarede bordür ve andezit ve beton bordür imalatları yapılacak.

 380 METRE UZUNLUKTA YOL YAPILDI

Çavdar Caddesi ile Medya Caddesine bağlanan kısımda 380 metre uzunlukta 15 metre genişlikte 2 adet yeni yol yapıldı. Bu kısımda 200 metre uzunlukta 5 metre yükseklikte taş duvar imalatı da yapılıyor. 1800 metre yağmursuyu hattı yapılan Derince Sağlıklı Yaşam Parkında yağmursuyu hattı ana hattı tamamlandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.