Paylaş

Gebze Belediyeler Birliği Başkanı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, birlik üyesi ilçe belediye başkanlarıyla birlikte, Kocaeli ve Gebze basınının temsilcilerini 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Eskihisar Güzide Yeşilvadi Balık Restoran’ında düzenlenen programda ağırladı.

Gebze Belediyeler Birliği Başkanı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bölge basınının temsilcilerini 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ağırladı. Birlik başkanları Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in yanı sıra Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak’ın da katıldığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü programı, Gebze Belediyesi’nin Eskihisar’daki yeni tesisi Güzide Yeşilvadi Balık Restoran’ında gerçekleştirildi.

GENİŞ KATILIM

Basın camiasının çatı kuruluşlarının temsilcileri Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz, TGF Başkan Yardımcısı Levent Altun’un yanı sıra Kocaeli ve Gebze’deki internet, yazılı ve görsel basın kuruluşlarının temsilcilerinin geniş katılımıyla gerçekleştirilen programın ev sahibi GBB Başkanı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz selamlama konuşmasına tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederek başladı.

SAHANIN GERÇEK KAHRAMANLARI

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz konuşmasında, “Davete icabet edip geldiğiniz için hepinize Gebze Belediyeler Birliğimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Olaylarla, hadiselerle yüzleşen doğru haberi bizlere aktarmak için uğraşan sahanın gerçek kahramanları siz değerli basın mensubu kardeşimize şükranlarımızı sunuyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Bugün hizmete aldığımız bu Güzide mekanda sizleri ağırlamanın da kıvancını yaşamaktayız. Ülkemizdeki demokratik hayatın sağlıklı bir şekilde yürümesinde önemli bir aktör olan siz gazeteci kardeşlerimiz bizim için her zaman kıymetlisiniz.

BİRLİK BAŞKANLARI: 10 OCAK KUTLU OLSUN

Çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı. Başkan Büyükgöz’ün ardından haziruna hitap eden birlik üyesi ilçe belediye başkanları ve KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak ise tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti. Konuşmaların ve yemeğin ardından GBB Başkanı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve birlik üyesi belediye başkanları tarafından basın mensuplarına hediye takdiminde bulundu. Program, hatıra fotoğraflarının çekiminin ardından sona erdi.

Köşe Yazarları

Dila Dilek Mert

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen Ortaokullar Arası 5 ve 6. Sınıf Küçük Kızlar Voleybol Turnuvası sona erdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde çekişmeli ve heyecanlı geçen turnuvanın final maçı Körfez İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplamda 120 öğrenci ve 8 okul takımının katılımıyla yapılan turnuvanın şampiyonluk maçı bugün yapıldı. 5. ve 6. sınıf öğrencilerinin katılım sağladığı voleybol turnuvasının finalinde Emlak Konut Ortaokulu’nu yenen Uluğbey Ortaokulu şampiyon oldu. Üçüncülük dördüncülük maçı sonunda ise Petkim Ortaokulu 3. Atatürk Ortaokulu ise 4. Olarak turnuvayı dereceyle tamamladılar. “SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM” Turnuva da başarı gösteren takımların kupa ve madalyalarını Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Yurt verdi. Yurt, “Öncelikle hepinize Başkanımız Şener Söğüt’ün selamlarını iletiyorum. Kendisi de turnuvaya katılan bütün sporcu öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyor. Her biriniz kupa için ter akıttınız, emek verdiniz hepinizin emeğine sağlık, başarılarınız daim olsun çocuklar. Bundan sonra da sporu hayatınızdan hiç çıkarmayın. SPOR VE SPORCU ŞEHRİ Körfez ilçemiz Belediye Başkanımız Sayın Şener Söğüt’ün önderliğinde adeta bir spor ve sporcu şehri oldu. Çok sayıda sporcu yetiştirdiğimiz gibi açtığımız spor tesisleri ile her mahallede gençlerimiz spor yapma imkanına kavuştular. Bundan sonra da bu tür tesisleşme ve yatırımlar ilçemizde artarak devam edecek” diyerek turnuvaya katılan takımlara kupalarını sporculara da madalyalarını verdi. HEYECAN DORUKTAYDI Hafta başında başlayan turnuvada heyecanı ve seyir zevki yüksek tempolu maçlar oynanırken sorunsuz bir şekilde geçen organizasyonda karşılaşmaların hakemliğini ve organizesini Körfez Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri antrenörleri Ender Akaoğlu ile Yağmur Ayvaz yaptılar. Final maçında her iki okulun öğrencileri takımlarını desteklemek üzere tribünleri doldururken heyecan doruktaydı. Sahada ise profesyonel takımları aratmayacak kadar 3-4 dakika süren ralliler heyecanı daha da artırdı. Maçın son saniyelerine kadar kimin şampiyon olacağı belli olmadığı maç oynandı. Madalya törenine Emlak Konut İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Çelik de katılarak takımları tebrik etti.