Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi özel bireylere yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nde çok farklı etkinliklere imza atan Büyükşehir, bu kez de Dünya Koca Kafalı Figür Günü’nü kutladı. Karikatür etkinliğine katılan özel bireyler hem eğlendiler hem de karikatür çizerek kişisel gelişim kazandılar. Etkinliğe ünlü karikatürist Ahmet Altay’ın yanı sıra Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ebubekir Ardıç, şube müdürleri ve Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki eğitimciler de katıldı.

KARİKATÜRLERİ ÇİZİLDİ

Dünya Koca Kafalı Figür Günü, Kocaeli’de çok özel bir etkinlikle kutlandı. Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel öğrenciler, oldukça eğlenceli anlar geçirdi. Ünlü karikatürist Ahmet Altay’ın katıldığı etkinlikte öğrencilere karikatür eğitimi verildi. Altay, aynı zamanda öğrencileri birebir karikatüre edip çizimleri kendilerine hediye olarak takdim etti. Karikatür ve çizime özel bir ilgisi bulunan Sümeyye Hülür, Altay ile birlikte karikatür çizdi.

AMAÇ TOPLUMA KAZANDIRMAK

Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi’nde; herhangi bir nedenden ötürü öğrenme güçlüğü yaşayan 17-35 yaş aralığında çocukların; eğitimi ile topluma kazandırılmasına öncülük etmek, toplum içinde bağımsız yaşam becerileri kazanmalarına yardımcı olmak, onlara ve ailelerine gelişim ve destek hizmetleri sunuluyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.