Paylaş

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ilçedeki yaşlı ve hastaları hanelerinde ziyaret ederek büyüklerine moral veriyor ve onların hayır dualarını almaya devam ediyor.

Başiskele’de genç yaşlı, kadın erkek, çoluk çocuk herkes ile iletişim kuran ve gönül bağlarını güçlendiren Başkan M. Yasin Özlü, hemşehrileriyle bir arada olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Özlü, ilçede bulunan hasta ve yaşlı büyüklerinin evlerine misafir oluyor. Başiskele’nin her bir mahallesinde komşularıyla her ortamda ve her fırsatta görüşen, komşularının görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Yasin Özlü, yaşlı ve hastalara moral verdi ve onların hayır dualarını aldı.

ACİL ŞİFALAR DİLEKLERİNİ İLETTİ

Hasta ve yaşlı ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada Başkan m. Yasin Özlü, Türk-İslam kültüründe hasta, yaşlı ve büyüklerin ziyaret edilmesinin önemine vurgu yaparak, “Hastalarımızı, yaşlılarımızı her zaman her fırsatta ziyaret ederek onlara moral vermek, onlara destekçi olmak bizler için çok önemli. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in ‘Bir hastanın yanına girince, sağlık ve uzun ömür temennisiyle onu rahatlatın. Zira böyle yapmak onun gönlünü hoş eder.’ sözüne binaen bizler de kentimizin ulu çınarlarını sık sık ziyaret ediyoruz. Büyüklerimizin hal ve hatırlarını soruyor, talep ve ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ediyoruz. Moral vermek bizden, şifa Allah’tan olsun. Rabbimiz tüm hastalarımıza acil şifalar ve hayırlı uzun ömürler versin.” diye konuştu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.