Paylaş

 

DEVA Partisi’nin iktidara geldiğinde uygulayacağı politikaları anlatan Eylem Plânları’nın toplu tanıtımı ve Seçim Çalışmalarının resmen başlatılacağı ‘15 Ocak DEVA Olacak’ etkinliği için Kocaeli İl Teşkilâtı’nın yaklaşık 1000 kişi ile Ankara’ya gideceği açıklandı

Ali Babacan’ın Genel Başkanlığı’nda kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nde seçim hazırlıkları bütün hızıyla sürüyor…

DEVA Partisi’nin iktidara geldiğinde Türkiye’yi yönetmek üzere 22 ana başlık altında ve çok ayrıntılı bir şekilde hazırladığı plân ve projelerin daha önce tek tek tanıtımları yapılmıştı.

Böylece Türkiye’de ilk kez bir siyasi parti tarafından iktidara gelmeden önce bu kadar detaylı bir şekilde eylem plânları gün gün ve ay ay hazırlanmış oldu.

Şimdi de 15 Ocak’ta Ankara’da gerçekleştirilecek ‘15 Ocak DEVA Olacak’ etkinliği ile kitapçıklar haline getirilmiş bu ana 22 başlık, toplu bir şekilde kamuoyu ile paylaşılacak ve DEVA Partisi’nin seçim çalışmaları başlatılmış olacak.

Genel Başkan Ali Babacan başta olmak üzere bütün parti kurmaylarının da hazır olacağı etkinliğe vatandaşların ve basının da büyük ilgi göstereceği tahmin ediliyor.

BİZ LAF ÜRETMİYORUZ, ÇALIŞIYORUZ…

DEVA Partisi Kocaeli Teşkilâtı da bu kapsamda partiye gelen talepler doğrultusunda şimdilik 11 otobüs ve yüzden fazla araçtan oluşan yaklaşık 1000 kişi ile Ankara’daki ‘15 Ocak DEVA Olacak’ etkinliğine katılacağını açıkladı.

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “DEVA Partisi genç bir parti olmasına rağmen, bugün Türkiye’nin sayılı büyük partilerinden birisidir. Gerek üye sayısı ve gerekse de yurt sathına yayılmış teşkilât yapısı ile bütün Türkiye’yi kapsayan ana siyasi akımı temsil etmektedir. ‘Projeniz nerede?’ diye ‘laf üretenlere’ cevabımız; biz laf değil iş üretiyoruz, projelerimizi de15 Ocak’ta toplu olarak ilan ediyoruz, olacaktır.

1000 KİŞİ İLE ANKARA YOLUNDA

15 Ocak’ta Genel Merkezimizin düzenleyeceği ‘DEVA Olacak’ etkinliğine de Kocaeli İl Başkanlığımız ve İlçe Başkanlıklarımız ile birlikte yaklaşık 1000 kişilik bir ekiple katılıyoruz. Cumartesi gecesinden itibaren ilçe başkanlıklarımızdan peyderpey otobüsler ve otomobiller yola çıkmaya başlayacak. DEVA Partimizin bu muhteşem şölenine Ankara’da bizimle birlikte katılmak isteyen bütün vatandaşlarımızı da buradan davet ediyoruz… İlçe başkanlıklarımız ile iletişime geçerek bu kutlu günde bizimle beraber olabilirler…

Artık ülkemizin dertlerine DEVA olmamıza İnşallah az kaldı. Milletimizden Genel Seçimlere kadar biraz daha sabır istiyoruz…” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.