Paylaş

Başiskele’de her kesimden hemşehrileriyle istişarelerini sürdüren Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Esnaf Buluşmaları” kapsamında dün ilçede faaliyet veren müteahhitlerle bir araya geldi.

Kent genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle devamlı esnaf hemşehrileriyle iletişim halinde olan, onların istek ve taleplerini birinci ağızdan dinleyen Başkan M. Yasin Özlü, “Esnaf Buluşmaları” programlarına devam ediyor. Yaptığı istişarelerle, ortak akıl ve ortak çözüm ile hep birlikte kente değer katacak güzel işler yapan Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, emlakçı, kahveci, kuaför, eczacı, fırıncı ve taksici esnaflarının ardından müteahhitlerle buluştu.

Başkan Özlü’nün ev sahipliğinde Başiskele Sahili’nde özel bir restoranda gerçekleştirilen programa Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş ve ilçede faaliyetlerini sürdüren müteahhitler katılım sağladı.

BAŞKAN ÖZLÜ: YAŞAM KALİTESİNİ HEP BİRLİKTE YÜKSELTİYORUZ

Başiskele’de doğaya saygılı insan odaklı kentleşmenin ve sektöre ilişkin gelişmelerin masaya yatırıldığı toplantıda Belediye Başkanı M. Yasin Özlü önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Özlü programda yaptığı konuşmada Başiskele’nin değişen ve gelişen bir ilçe olduğunu vurgulayarak, “Kocaeli’nin cazibe merkezi olmaya devam eden Başiskele’mizde inşaat sektörü de büyük bir ivme kazandı. İmar planlarına uygun, doğaya saygılı ve insan odaklı nitelikli kentleşmeyle ilçemizdeki vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha fazla yükseltmek için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. İlçemizin doğal güzelliklerini koruyarak, kentimizin yeşiline yeşil katan yatırımlarımızla gelecek nesillerimize daha güzel Başiskele bırakmayı hedefliyoruz.” dedi.

“DİJİTAL DÖNÜŞÜM İLE İMAR VE İSKAN İŞLEMLERİ HIZLANDI”

Başiskele Belediyesi’nin başlatmış olduğu “Dijital Dönüşüm” çalışmalarına da değinen Başkan Özlü, “İmar, iskan ve şehircilik ile ilgili işlerin ilçemizde daha hızlı ve kolay hale getirilebilmesi için e-Çap ve e-Ruhsat işlemlerini dijital ortama taşıdık. Müteahhitlerimiz ve vatandaşlarımız bu işlemlerini belediyeye gelmeden internetten üzerinden hızlıca yapabiliyorlar. Böylece hem belediyemizin hem de müteahhitlerimizin iş yükü hafiflemiş oluyor.” diye konuştu.

“SOSYAL KONUT PROJESİNİN TAKİPÇİSİ VE DETEKÇİSİYİZ”

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet tarihinin en büyük Sosyal Konut Projesi’nin de konuşulduğu toplantıda Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, bu projenin vatandaşlarımıza en olumlu şekilde yansıması konusunda destekçisi olacaklarını vurguladı.

Program sonunda Başkan Özlü, katılımcı müteahhitlere birer plaket takdim etti ve günün anısına hep birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.