Paylaş

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan belediye hizmetleri ve gönül belediyeciliği ile büyük beğeni topluyor.

Kandıra Belediyesi, Başkan Turan’ın 2022 yılında gerçekleştirdiği nikah, düğün, cenaze ve görüşme rakamlarını açıkladı. Başkan Turan hemşehrilerini en mutlu günlerinde olduğu gibi en acı günlerinde de yalnız bırakmadı. 2022 yılında mutluluğa evet diyen yüzlerce çifti kına ve düğün cemiyetlerinde yalnız bırakmayan Başkan Turan, sünnet ve cenaze törenlerinde de hemşehrilerinin yanında oldu.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPIYOR

Kandıra içi ve dışında hemşehrilerini yalnız bırakmayan başkan Turan performansı ile de göz doldurdu. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, belediye hizmetleri ve hemşehrileri ile kurduğu güzel ve samimi iletişim ile Kandıra halkının gönlüne girdi. Genelde evinden işine yürüyerek ve vatandaşlarla sohbet ederek giden Başkan Turan, koruma kullanmıyor ve Gönül Belediyeciliği şiarıyla çıktığı bu yolda partili partisiz herkes tarafından takdir ediliyor.

HER GECE AYRI BİR MAHALLEDE

Adnan Turan’ın 2022 yılı içinde düğün, nişan, sünnet, kına ve cenaze başta olmak üzere 565 cemiyete katıldığı, 48 nikah kıydığı ve bu bir yıllık dönem içinde makamında 978 ayrı görüşmede binlerce ziyaretçisi ile görüştüğü bildirildi.  Başkan Turan’ın Belediye içi ziyaretçi kabulünün yanında Kandıra’da hemen hemen her gece meclis üyeleri ile birkaç mahalle ziyareti gerçekleştirdiği biliniyor.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.