Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Temizlik İşleri Müdürlüğü daha temiz bir Kartepe için gece-gündüz çalışmalarına devam ediyor. 2022 yılında ilçe genelinde 41 bin ton evsel atık toplandı.

 Çevreye büyük önem veren Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde 32 mahallede gece-gündüz çalışmalarına devam ediyor.

 TONLARCA GERİ DÖNÜŞÜM

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri 2022 yılında 41 bin ton evsel atık, 49 ton 125 kg karışık ambalaj atakları, 41 ton 80 kg cam ambalaj atıkları, 46 ton 360 kg tekstil atıkları, 1.050 LT hanelerden kaynaklı bitkisel atık yağ, 690 kg elektronik atıklar, 870 kg atık pil, 87 kg ilaç, 9 ton 780 kg ve 120 ton 520 kg iri hacimli atıklar toplandı.

 KARTEPEMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemiz her geçen gün gelişiyor ve büyüyor. İlçemizi geleceğe hazırlamak için aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz. Torunlarımıza miras bırakacağımız Kartepemiz için çalışıyoruz. Tüm cadde ve sokaklarımızda rutin olarak devam eden temizlik çalışmalarımızla Kartepemizin hizmetindeyiz. Çevreye duyarlı hemşehrilerimizin de bizlere destek vermesi ile turizm kenti Kartepemizi,  gelecek olan nesillerimize daha temiz olarak teslim edeceğiz” açıklamasında bulundu.    

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.