Paylaş

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Akademi Lise Kariyer Günleri’nde gençlerle bir araya geldi.

 Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, yoğun programı içerisinde bulduğu her fırsatta gençlerle bir araya gelmekten mutluluk duyuyor. Kartepe Kılavuz Gençlik öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Kocaman, “Ne iş yaparsanız yapın her zaman en iyisini yapmalısınız. Avukatlık yaptığım dönemde sosyal hayatın içerisinde her zaman yer aldım. Deneyimlediğim her şey geleceğime yön verdi” dedi.

 ÜLKEMİ ÇOK SEVİYORUM

“Herkesin insanlığa bir faydam yok diye sorguladığı bir dönem olmuştur” diyen Başkan Kocaman, “Sizlerin de sorumluluklarınızı yerine getirerek topluma faydalı olduğunuz zaman gelecektir. Karşınızda ülkesine hizmet etmeye çalışan bir abiniz vardır. Kendimi her zaman geliştirmeye çalışıyorum. Birbirimizi iyi tanımalıyız. Cumhurbaşkanımızla birlikte ülkemize çok büyük hizmetler yapıldı. Ülkemi çok seviyorum, bütün insanlarımız değerlidir” açıklamasında bulundu.

 SORUMLULUĞU OLAN BİR MAKAM

“Biz birbirimize düşmediğimiz sürece dünyanın en yetenekli toplumuyuz” diyen Başkan Kocaman “Ben ülkemize en iyi hizmeti yapacağına inandığım ekip ile bir aradayım. Sizlerin bu yaşta gelişen herşeyi evrilen dünyayı görmeniz tanımanız çok önemlidir. Belediye başkanlığı sorumluluğunuun çok fazla olduğu bir makamdır” ifadelerini kullandı.         

 HİZMET ETMEKTEN ÇOK MUTLUYUM

Sizler her şeyi başarabilirsiniz diyen Başkan Kocaman “Bizler çok büyük bir aileyiz. Her zaman birbirinize güvenin ve inanın. Çok zeki bir nesil geliyor. Belediye başkanı olarak özel hayatınız yok denecek kadar azdır. Siyaset fedakarlık ister. Önceliğiniz hizmet etmek ise başarılı olursunuz. Kartepe kimliğini yeniden inşa ediyoruz. Hemşehrilerimize hizmet etmekten dolayı çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.