Paylaş

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati bu hafta Kocaeli’de olacak.

ÖNCE BAKAN MUŞ GELİYOR

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ekonomik iyileşmelerin yaşandığı bir dönemde Ticaret Bakanı Muş ile Hazine ve Maliye Bakanı Nebati’nin, sanayinin başkenti Kocaeli’de olacağını kaydetti. Buna göre Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 18 Ocak Çarşamba günü (yarın) ilimize geliyor. Muş’un Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Meclis Toplantısı’na katılması bekleniyor. Kocaeli Valiliği ziyaretiyle sabah başlayan programda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, parti ziyaretleri ve sanayiclerle buluşma da bulunuyor. Muş’un programının sabah 9.30’da başlayıp, 18.00’de tamamlanması bekleniyor.

NEBATİ, ŞEHİR BULUŞMASINA GELİYOR

Maliye Bakanı Nureddin Nebati ise 20 Ocak Cuma günü ilimize gelecek. AK Parti Genel Merkezi tarafından ‘Türkiye Yüzyılı Başlıyor, 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ programı kapsamında MKYK üyeleri ve 12 milletvekili ile Kocaeli’ye gelecek Bakan Nebati ise Kocaeli Ticaret Odası’nda (KOTO) iş adamları ve esnaflarla bir araya gelecek. Nebati’nin yoğun programı arasında AK Parti İstişare Kurulu Üyeleriyle buluşma da bulunuyor. Bu programın detaylarının daha sonra açıklanacağı belirtildi. İki Bakan ziyaretiyle ekonominin kalbi bu hafta Kocaeli’de atacak. Bakan Muş KSO’da, Bakan Nebati KOTO’da, sanayiciler, iş adamları ve esnafla bir araya gelerek, önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.