Paylaş

İYİ Parti Körfez İlçe teşkilatı kongreden bu yana geçen bir aylık süre içerisinde 389 yeni üye yaptı. İlçe başkanı Mehmet Candemir seçim sürecini ve üye çalışmalarını yönetim kurulu toplantısında değerlendirdi.

İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı olağan yönetim kurulu toplantısı dün akşam gerçekleştirildi. İlçe binasında Mehmet Candemir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda erken seçim tarihi, seçim çalışmaları ve yeni üye kayıtları konuşuldu. Toplantıda kısa bir açılış konuşması yapan ilçe başkanı Mehmet Candemir, genel başkan Meral Akşener’in başbakan olması için gece gündüz çalışacaklarını belirtti.

DAHA İYİ BİR KÖRFEZ İÇİN

Candemir’in konuşmasında şu ifadeler yer aldı: “15 Ocak’ta il kongremizi gerçekleştirdik. 2 asil, 2 yedek olmak üzere il kongresinde 4 yönetim kurulu arkadaşımız bizim önerimizle il başkanımız Nusret Acur’un listesinde yer aldılar. Kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Bizim tek bir derdimiz var, daha İYİ bir Körfez yaratmak. Bunun için geçtiğimiz dönemde olduğu gibi önümüzdeki süreçte de çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.

KÖRFEZ’İ ÜLKE GÜNDEMİNE TAŞIDIK

Bugüne kadar ilçemizde yaşanan her sorunu gündeme getirdik. Kent gündeminde tartışılan konuları milletvekilimiz Lütfü Türkkan’a ileterek Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşınmasını ve Körfez’de yaşanan sorunlardan bütün Türkiye’nin haberdar olmasını sağladık. Körfez’de halkın sesi olduk, haklının sesine ses kattık. Bunun karşılığını da aldık ve almaya da devam ediyoruz. İlçemizde partimize karşı büyük bir ilgi ve alaka var. Sadece son bir ay içerisinde, ilçe kongremizden bu yana 389 yeni üyemizi partimize kazandırdık.

İL KONGRESİNE YOĞUN KATILIM SAĞLADIK

Üyelerimiz sadece kağıt üzerinde İYİ Partili olmuyor. Partimiz adına mücadele etmeye de gönüllü oluyorlar. Son olarak il kongremize 4 otobüs ile katılım sağladık. Bunu bir yarış ya da kıyaslama anlamında söylemiyorum ancak kongreye en yoğun katılım sağlayan ilçe olduk. Duyduğumuz memnuniyeti kelimelerle ifade edemeyiz. İlçe teşkilatımız ne kadar güçlü olursa partimiz o kadar güçlü olur. Partimiz ne kadar güçlü olursa ülkemiz o kadar güçlü olur. Bu düsturla çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeliyiz.

7 GÜN SAHADAYIZ

Bugün itibariyle erken seçim süreci için çalışmalarımıza başlıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla yeniden hızlı bir şekilde temasa geçeceğiz. Biz ilçemizde haftanın 7 günü sahada olan bir ekibiz. Bunun karşılığını seçim sürecinde alacağız. Diğer partilerin ilk defa ‘merhaba’ diyeceği pek çok alanda biz yıllardır varız. Bugün Körfez’in en güçlü partisi ve teşkilatı konumundaysak bunun tek sebebi sahadan gelen yöneticilerimiz ve partilerimizin aktif çalışmalarıdır.  Bu çalışmalar meyvesini verecek, mayıslar bizim olacaktır.”

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.