Paylaş

İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) Başkanı Uğur Saral ve İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol İzmit’teki gazete yöneticilerini ziyaret ederek ‘Leyla Hanım’ belgesiyle ilgili 24 Ocak’ta basına özel gerçekleştirilecek ön tanıtım programına davet etti.

Çekimleri tamamlanan Leyla Hanım filminin galası 11 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Gala etkinliği İzmit Belediyesi, KYÖD ve İzmit Kent Konseyi işbirliğiyle yapılacak. İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, KYÖD Başkanı Uğur Saral ve İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, Demokrat Kocaeli Gazetesi, Özgür Kocaeli Gazetesi, Kocaeli Gazetesi, Mavi Kocaeli Gazetesi ve Çağdaş Kocaeli Gazetesine ziyarette bulundu.

PROGRAMA DAVET ETTİLER

Heyet ziyarette basın kuruluşlarının temsilcilerini 24 Ocak Salı Günü saat 18.30’da Dernekler Yerleşkesinde gerçekleştirilecek ‘Leyla Hanım’ programına davet etti. Programa katılacak gazete yöneticilerine çekimleri tamamlanan ve galaya hazırlanan Leyla Hanım filminden kısa bir görüntü de izlettirilecek.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.