Paylaş
2022- 2023 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona eriyor. Yorucu bir yarı dönem geçiren, geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum.
Sevgili Öğrenciler,
Birinci dönem çalışmalarınızın karşılığı olan karnelerinizi alıyorsunuz. Hepinizi gayretlerinden dolayı kutluyor, karnenizdeki notlar ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, çalıştığınız takdirde başarılı olacağınıza dair inancınızı ve kendinize güveninizi hep diri tutmanızı diliyorum.
Karne, eğitim-öğretim ortamlarında bir dönem boyunca sergilediğiniz performansın geri bildirimidir. Kat’i suretle kişiliğinizi, zekânızı kategorize eden bir gösterge değildir. Çalışmalarınızı analiz etmeniz, eğer varsa eksikliklerinizi fark etmeniz ve bir dahaki dönem için tedbirler almanız adına bir imkândır.
Sevgili Öğretmenler,
Çocuklarımızda var olan cevherleri ortaya çıkarıyor ve hassasiyetle işliyorsunuz. Memleketin her noktasında çocuklarımıza, gençlerimize Vatan ve Millet sevgisini aşılayan ve onları geleceğe hazırlayan sizlersiniz. Ülkemizin, ilimizin nice başarılar elde etmesinde sizin emeklerinizin, fedakarlıklarınızın payı çok büyüktür.  Ülkemizin, ilimizin geleceğinin inşası sürecinde, görevini özveri ile yerine getiren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.
Kıymetli Velilerimiz,
Çocuklar; bizim hayattaki en değerli varlıklarımızdır. Onların iyi bir eğitim almaları ve gelecek için sağlam adım atmış olmaları hepimizin ortak hedefidir. Etkili bir eğitim ve öğretim faaliyetinin gerçekleşmesi için siz kıymetli velilerimizin öğretmenlerimizle eşgüdüm içerisinde hareket etmesi oldukça önemlidir. Çocuklarını tüm özellikleriyle en iyi tanıyan velilerimizin bu süreçte etkin rol alması öğrencilerimizin başarısını artıracak ve yarınlara emin adımlarla yürümesine büyük katkıda bulunacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizi yarınlara taşıyacak olan sevgili öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan kıymetli yönetici ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyor ve sevgilerimi sunuyorum.
Seddar YAVUZ
Kocaeli Valisi

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.