Paylaş

 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel KYÖD Okulları ve Kocaeli Yüksek Öğrenim Vakfı (KYÖV) Özel Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet; Başkanvekili Çetin Sarıca, Basın Danışmanı Cem Şakoğlu ve KYÖD Başkanı Uğur Saral ile birlikte ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel KYÖD Anasınıfı, İlkokulu ve Ortaokulu ile KYÖV Özel Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Başkan Hürriyet; KYÖV Başkanı Şerif Ünan, Başkan Yardımcıları Cihat Uçar, Süleyman Annak, Vakıf Muhasibi Fuat Biçici, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Sarıbay, Feyzullah Yavuz Ulugün ve Ufuk Topaloğlu ile ODTÜ Geliştirme Vakfı Kocaeli Okulları Müdürü Güler Telli tarafından karşılandı.

HÜRRİYET, “EĞİTİME DESTEK VERMEYE HAZIRIZ”

Ziyarette konuşan Başkan Hürriyet, “Biz hem belediye hem de şahsi kimliklerimiz olarak eğitimi çok önemsiyoruz. Gerek kurumsal çatımız altında gerekse paydaşlıklarla desteklemeye çalışıyoruz. Sizin eğitimi geliştirme çabalarınıza bizim biraz da olsa katkımız olacaksa seve seve destek vermeye hazırız. Okul için kurumsal ve bireysel olarak yapabileceğimiz bir şey varsa bunu bizlere iletebilirsiniz” dedi.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

KYÖV Başkanı Şerif Ünan da ziyaretlerinden ve eğitim konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini sundu. Başkan Hürriyet ve KYÖV Başkanı Şerif Ünan daha sonra, okulu ve okul içerisindeki spor alanlarını gezerek eğitim kalitesini arttırmak adına yapılabilecek çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.