Paylaş

Bugün ilimizi teşrif eden Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Dr. Nureddin Nebati, Vali Seddar Yavuz ile birlikte Fevziye Camiinde Cuma namazını eda ettiler. Cuma namazının ardından Fevziye Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneğine geçerek vatandaşlarla bir süre sohbet eden Sayın Bakanımız ve Vali Yavuz’a Kocaeli Milletvekilleri Cemil yaman ve İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş eşlik etti.

Bir sonraki ziyaretlerini İzmitli esnaflarımıza gerçekleştiren Sayın Bakanımız ve Sayın Valimiz, esnafımızın sorunlarını dinleyerek, hayırlı, bol ve bereketli kazanç temennisinde bulundular. Bakan Nebati ve Vali Yavuz Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneğini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği ziyaretlerinin ardından Sayın Bakanımız AK Parti İl Başkanlığına geçti.

Bakan Nebati, Valiliğimizi Ziyaret Etti

Gününü ilimize ayıran Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Dr. Nureddin Nebati, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Dr. Nureddin Nebati Valilik binası önünde Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, İlyas Şeker ve Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Vali Yardımcıları, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.

İlk olarak Valilik Şeref Defteri’ni imzalayarak Valilik Makamına geçen Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Dr. Nureddin Nebati’ye, Vali Seddar Yavuz ilimizdeki çalışmalar hakkında bilgi sunumunda bulunup, ziyaretlerinden duydukları onuru belirterek şükranlarını arz etti.

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.