Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek olan Leyla Atakan Şehir Kütüphanesine tüm vatandaşları davet etti

İzmit Belediyesinin Belsa Plaza C Blok’ta oluşturduğu Gençlik Sokağı içerisinde bulunan Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi yarın saat 14.00’te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü gazetesi yazarı duayen gazeteci Saygı Öztürk gibi önemli isimlerin de katılımıyla kapılarını açıyor.

KÜTÜPHANEYİ ANLATTI

İzmitli Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Leyla Atakan Şehir Kütüphanesine giderek hem son çalışmaları yerinde inceledi hem de canlı yayından İzmitlilere seslenerek tüm vatandaşları açılış programına davet etti.  Hürriyet, canlı yayında ayrıca kütüphane içerisinde bulunan çalışma ortamı, grup çalışma alanları, kafe dinlenme bölümü ve teras bölümünü anlattı.

“GENÇLER TALEP ETTİ BİZ YAPTIK”

Başkan Hürriyet konuşmasının devamında, “Arkadaşlarımız çok kıymetli bir çalışma gerçekleştirdi. Hala da hummalı bir çalışma yapılıyor. Özellikle ilk kütüphanemiz olan Çetin Emeç Kütüphanesinden sonra gençlerimiz bize yeni kütüphane talebinde bulunmuşlardı. Biz de hemen kolları sıvayarak çalışmalara başladık.  Yarın saat 14.00’te Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Sözcü Gazetesi Yazarı Saygı Öztürk’ün katılımıyla açılışımızı yapacağız.

“KÜTÜPHANEMİZ AÇILIŞA HAZIR”

Kütüphanenin bulunduğu alanda istihdam ofisi ve gençlerimizin uğrak noktası olacağına inandığımız Youtube Stüdyosu önemli bir kazanım olacak. Ayrıca Talk & Smile Kafemiz de burada. Gençlerimiz bu alanı çok yoğun bir şekilde kullanabilecek. Kütüphanemiz artık açılışa hazır. Tüm İzmitlileri açılışa bekliyoruz. Şimdiden kütüphanemiz gençlerimize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

“GENÇLER İÇİN PROFESYONEL STÜDYO İMKANI”

Açılış öncesi Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi’nde son incelemelerini gerçekleştiren Başkan Hürriyet daha sonra Youtube Stüdyosunu da inceledi. Youtube Stüdyosunun yakında açılacağının müjdesini veren Başkan Hürriyet , “Sevgili İzmitliler şu anda Leyla Atakan Şehir Kütüphane’mizin tam karşısında yarın yine açılışını gerçekleştireceğimiz Youtube Stüdyomuzdayız. Gençler uzun zamandır bu profesyonel stüdyoyu bekliyorlardı.

“BURASI KIYMETLİ BİR ALAN”

Gençlere bu alanı sunmakla ilgili ciddi bir çaba saffettik.  Yaklaşık 7-8 aydır çalışıyoruz bu alanı bu şekilde imar etmek için. Gerçekten kıymetli olmuş, güzel olmuş. Evet, gençler hayırlı ve uğurlu olsun. Youtuberlara da hayırlı uğurlu olsun. Onlar en çok istiyorlardı. Bu da bizim kentimize kazandırdığımız önemli gençlik alanlarından bir tanesi olacak. Kıymetli bir alan” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.