Paylaş
14 partinin bir araya gelmesiyle kurulan Türkiye İttifakı ilk programını Sakarya’da gerçekleştirdi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.
Türkiye İttifakı liderleri Sakarya’da Sen Otel’de düzenlenen programda bir araya geldi. Program öncesi 300 araçlık konvoy yapıldı. Daha sonra programa geçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ‘Türkiye Konuşuyor’ programına Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun, Vatanseverler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser, Ülkem Partisi Genel Başkanı Neşet Doğan, Büyük Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Durmaz, Güç Birliği Partisi Genel Başkan Ali Karnap, Osmanlı Partisi Genel Başkanı Habib Geleş, Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun, Yeni Yol Partisi Genel Başkanı Hasan Güral, Bağımsız Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Hakkı Kargın, Umut Partisi Genel Başkanı Abdülkadir Bozkurt, Merkez Partisi Genel Başkanı Prof. Abdürrahim Karslı, Aydınlık Geleceğin Partisi Genel Başkanı Murat Danacı, Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal ve Türkiye İttifakı Genel Sekreteri ve Sözcüsü İbrahim Kıprızlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
TÜRKİYE İTTİFAKI’NDA BİRLİKTE OLALIM
 Burada konuşan Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, ”Biz hepimiz gerçekten hep birlikte Türkiye’yiz. Edirne’den, Kars’a her tarafta Türkiye var. Her tarafta bayrağımız ve insanımız var. Her tarafta onurlu, şerefli memleketin her sıkıştığında onun karşısında dimdik duran Mehmetçiğimiz var. Her ne kadar son zamanlar o peygamber ocağını siyasallaştırıp, siyasi ocak haline dönüştürenler olsa da bizim Mehmetçiğimizin sabrı taştı mı Sakarya gibi hep yukarı akar. Memleketimizin güzel insanlarını yok sayanlar asla bizden değildir. Bizi aldatanları, bizi yok sayanları ülkede kendini kahraman, paşa, padişah, sadrazam ilan edenlerin hiçbir gerçekle işleri kalmamıştır. Türkiye İttifakı’nı kuran 14 partinin genel başkanıyla görüşemiyor, konuşamıyorsanız onlarla barışamıyorsanız siz 84 milyon insanla nasıl barışacaksınız, nasıl anlaşacaksınız? Onun için başta Cumhurbaşkanı olmak üzere diyorum ki bırakın şu masaları filan bağdaç kuralım, yere oturalım Türkiye İttifakı sofrasında hep birlikte el ele verelim ülkemizin bayrağını, ülkemizin her şeyini her yerde dinletelim. Mesele Türkiye olunca hiç kimsenin başka bir konusu olamaz. Hiçbir şey söz konusu olamaz. Bayrağıma saygısı olmayan herkes benim düşmanımdır. Bu bayrağa saygı duyan, bayrağı her zaman yükseklerde tutan herkes benim kardeşimdir.” dedi.Türkiye İttifakı liderleri seçim meşalesini yakarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.