Paylaş

Kocaeli Vizyoner İş İnsanlari Derneği, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç Dr. Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti

Kocaeli’nde iş insanları ile yaptıkları faaliyetlerle yeni bir vizyon katma hedefiyle yola çıkan Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği (KOVİAD) kentimize dair faydalı çalışmalara imza atmasının yanı sıra kent aktörlerine de ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret eden KOVİAD Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve yönetimi çalışmalarıyla alakalı fikir alışverişinde bulundu. Başkan Büyükakın, Kocagöz ve ekibine ziyaretleri için memnuniyetini ifade etti.

BÜYÜKAKIN’DAN BİRLİK MESAJI

Başkan Büyükakın birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında, “Motivasyonumuz ve mücadele ruhumuz, ülkemizin geleceğe daha güvenli bakmasıdır. Birliktir, beraberliktir. Bugünler her zamankinden daha çok bir ve beraber olma zamanıdır. Bununla birlikte zaman çok çalışma, üretme, geliştirme, kalkınma ve dünyaya nizam verme zamandır” ifadelerini kullanarak kent için başarılı faaliyetlere imza atan KOVİAD Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve ekibini tebrik etti.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.