Paylaş

2023’e Doğru Şehir Buluşmaları Kocaeli programı kapsamında kent genelinde 12 ilçede düzenlenen etkinlikler Derince’de yoğun bir katılımla gerçekleşti. Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve İlçe Başkanı Koray Merdan’ın öncülüğünde düzenlenen programlarda Derince’de Türkiye Yüzyılı Yürüyüşü başladı

2023’E DOĞRU ŞEHİR BULUŞMALARI

Yaklaşan genel seçimler öncesi çalışmalarını hızlandıran AK Parti teşkilatları Kocaeli genelinde bir dizi program organize etti. 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları Kocaeli programı kapsamında kent genelinde 12 ilçede eş zamanlı olarak düzenlenen etkinlikler Derince’de geniş katılımla gerçekleşti. Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve İlçe Başkanı Koray Merdan’ın öncülüğünde düzenlenen ilçedeki programlar kapsamında ilk olarak teşkilat buluşması gerçekleşti.

İLK BULUŞMA İLÇE BAŞKANLIĞINDA

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantı İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan, teşkilat yöneticileri ve partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Teşkilatta gerçekleşen toplantıda Türkiye Yüzyılı vizyonuyla hayata geçecek olan projeler değerlendirilirken, gün içerisinde yapılacak programlar üzerine istişareler de gerçekleşti. İlçe binasındaki istişare sürecinin ardından ise saha çalışmaları yapıldı.

İŞYERİ ZİYARETLERİ YAPILDI

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Başkanı Koray Merdan ve teşkilat mensupları ziyaretler kapsamında Dane-Riz Kadın Kooperatifi Başkanı Serap Aslan ve üyelerini ziyaret ederek burada gerçekleşen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Yine gün içerisinde gerçekleşen ziyaretler çerçevesinde Levitas Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden heyet Diyetisyen Şule Kaya ve Psikolog Hilal Kaya’dan çalışmalarla ile ilgili bilgiler aldı.

UMRE ZİYARETİ VE KUAFÖR AÇILIŞI

Gün içerisinde çeşitli temaslarda bulunan Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve İlçe Başkanı Koray Merdan umre vazifesini yerine getirerek kutsal topraklardan dönen ilçe sakinlerinden Semiha Topbaş’ı hanesinde ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. Milletvekili Aydın, Başkan Aygün ve İlçe Başkanı Merdan, ayrıca Deniz Mahallesi, Hürriyet Caddesi’nde hizmete giren Aydoğan Çelik + Plus Bay Bayan Kuaför – Güzellik Salonu’nun açılışını gerçekleştirdi. Gün içerisinde yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün. “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları Kocaeli programı kapsamında bugün milletvekillerimiz, MKYK üyelerimiz, il ve ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve teşkilatımızla birlikte yine tek yüreğiz” açıklamasında bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.