Paylaş

Kutsal Kitabımız Kur’an-ı Kerim’e İsveç’te yapılan alçakça provokasyona karşı pazar günü Derinceliler, Yenikent Mahallesi’nde yer alan Mimar Sinan Camii’nde bir araya geldi

MİMAR SİNAN CAMİİ’NDE BULUŞTULAR

İsveç’te Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim yakılmasına tepki göstermek amacıyla yurt genelindeki 90 bin camide pazar günü sabah namazı vaktinde Kur’an-ı Kerim okundu, dua edildi. Yurt genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen sabah namazı buluşmaları Derince’de de gerçekleşti. Derince’de her pazar farklı bir camide gerçekleşen sabah namazı buluşmalarının adresi bu kez Yenikent Mahallesi’nde yer alan Mimar Sinan Camii oldu.

“RABBİM, BİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN”

Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü’nün birlikte organize ettiği sabah namazı buluşmasına Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Müftüsü Mecit Amil, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı. Hep birlikte kılınan namazın ardından dualar ve sohbetler ile devam eden programın ardından bir açıklama yapan Başkan Aygün, “Kutsal Kitabımız Kur’an-ı Kerim’e İsveç’te yapılan alçakça provokasyona karşı güne Derince İlçe Müftülüğümüzle birlikte düzenlediğimiz sabah namazı buluşması ile başladık. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.