Paylaş

Sağlıklı bir yaşam adına her ay spor ve beslenme üzerine seminer düzenleyen İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, bu ay sporcuları ve ailelerini İyiliğe & Sağlığa sloganıyla spor ve beslenmeyi konu alan seminerde bir araya getirecek

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ekipleri, spor etkinliklerinin yanı sıra vatandaşların bilgilendirildiği seminerlerine de devam ediyor. Geçtiğimiz ay Sağlıklı Beslenme Semineri gerçekleştirilirken bu ay vatandaşlar İyiliğe & Sağlığa sloganıyla spor ve beslenmeyi konu alan seminerde bir araya gelecek. İyiliğe & Sağlığa Projesi kapsamındaki seminer 26 Ocak Perşembe günü saat 18.00’de Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

SPORCU AİLELERİ BİLGİLENDİRİLECEK

Sporculara özel olarak spor kültürü ve sporcu beslenmesi konularının işleneceği seminere özellikle ailelerin katılımı amaçlanıyor. Sporcu çocuğu olan aileler; çocuklarının gelişimi için nasıl beslenmeleri gerektiğini öğrenecek, spor ve beslenme özelinde doğru bilinen yanlışları tespit edecek ve istedikleri gibi sorularını sorarak kendilerini geliştirme şansı bulacaklar. Profesyonel spor-egzersiz uzmanı ve diyetisyen tarafından verilecek olan seminere tüm sporcular ve aileleri davetli.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.