Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Arslanbey ve Şevkatiye Mahalleri birleşiminde yer alan parkta incelemelerde bulundu. Kısa zamanda tamamlanacak olan park bölgeye büyük değer katacak. 

 Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Arslanbey ve Şefkatiye Mahalleri birleşiminde yapımı hızla devam eden parkta incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Parkın kısa zamanda tamamlanacağını belirten Başkan Kocaman, bölgeye büyük değer katacağını belirtti.  

 TOPLAM 9700 METRE KARE OLACAK

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden Arslanbey ve Şevkatiye Mahallerinin birleşiminde yer alan park da yürüyüş yolları, basketbol sahası ve çocuk oyun grupları olacak. Parkın toplam proje alanı 9700 metrekare olacak. Parkın içerisinde yeşil alana 5550 metrekare ayrıldı. Park içerisinde 265 metrekare çocuk oyun alanı, 74 metrekare fitness alanı, 79 metrekare tuvalet ve mescit yapılacak. Bununla birlikte yetişkinler ve gençlerin kaliteli vakit geçirip spor yapabileceği 1.232 metrekare futbol sahası, 145 metrekare kafe ve soyunma odası, 405 metrekare basket sahası ve yürüyüş yolları yapılması planlandı.

 KOCAMAN’DAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Yapımı hızla devam eden parkta inceleme sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Arslanbey Şevkatiye Mahallemizde çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tarafından yürütülen toplam proje alanı 9700 m2 olan Şevkatiye Parkı‘mıçok yakında hepimizin temiz hava alıp rahatlıkla spor yapabileceğçok amaçlı bir yaşam alanı olacak. Kartepe’mize kazandırdığı bu anlamlı proje için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a teşekkür ediyor; şimdiden tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun diyorum” açıklamasında bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.