Paylaş

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi yarıyıl tatilinde de devam ediyor

Spor ve sporcu dostu İzmit Belediyesinin hayata geçirdiği “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında, ücretsiz yüzme kursları eğitimleri tam gaz devam ediyor. İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda 7-14 yaş arası çocuklar uzman antrenörler eşliğinde sömestr tatilinde de eğitimlere katılarak yüzme öğrenebiliyor.

HAFTANIN 4 GÜNÜ DERS

Tepeköy Mahallesi’nde bulunan İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda öğrencilere verilen eğitimler Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri saat 11.00 ile 15.00 arasında olmak üzere haftanın dört günü devam ediyor. Eğitime katılan olan çocuklar, 6 antrenör ve 1 cankurtaran eşliğinde derslerini güvenli bir şekilde sürdürüyor.

LİSANLI SPORCU OLMA HAKKI

Tamamlanan bir aylık eğitimin ardından temel eğitimi gecen çocuklar, İzmit Belediyespor yüzme takımına seçilip, kulüp bünyesinde lisanslı sporcu olarak müsabakalara katılabiliyor. Müsabakalarda başarılı olan çocuklar, hem İzmit’i hem de Kocaeli’yi il dışındaki müsabakalarda temsil etme hakkına sahip olacaklar.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.