Paylaş

– Vermezsiniz, vermezsiniz; sizi bilirim.

‘Sen parti kur, oy verelim’ diyenler dahi ‘aha kurdum, adayımız da ciğerli biri’ desem yine vermezsiniz.

Her zaman bir bahaneniz vardır. Bahane yoksa bile banane’niz vardır, “amaan bana ne” der geçersiniz.

Hem ciğerliler ve hakikî iyiler yurda baş olursa kime söyleneceksiniz, kimin arkasından atıp tutup yüzüne karşı yalakalık (tabasbus) yapabileceksiniz?!

Hem kızma numarası yapıp hemi oy verecek (hele sövecek kadar kızıyorsa oy kesindir, zira sin-kef ile nikah mevzu olur).

Korkmayın adayımız Kılıçdaroğlu değil Hilmi Özden. Anatomi profesörü, yazar-şair, kültür araştırmacısı, gezgin bir aktivist, sağlık ve eğitim gönüllüsü, aynı zamanda Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi kurucusu…

Özetle; bir Hoca ve bir gönül insanı..

Anadolu’nun irfan yüzü ve varlığını şakacıktan değil essahtan başkalarına (arzu eden Türk Milleti de diyebilir) adayan biri, adayın biri.

Zaten www.youtube.com/user/hilmiozden sayfasını takip ettiğinizde anlayacaksınız ama idealistlerle tanışmak tehlikelidir, unutmayın.

Bambağımsız Cumhurbaşkanı aday adayı. Ahanda sitesi: www.hilmiozden.com

Hem Cumhur hem de Millet kanadından oy verilmemesi gerek. Aksi halde çarpık ve çökmeli, iş düşürmeli – ihale pişirmeli, rantlayarak rahatlamak, menfaatlenmek ve keriz devlettin varlık denizinden nasiplenmek nasıl söz konusu olacak.

Kelime anlamı kadar ‘iyi’ adamdır Hilmi Hoca. O yüzden de “Namusluymuş namussuz” muamelesi görecektir muhtemelen. Yanılmak niyazıyla..

Herkesin şeyinin keyfine göre adres aradığı ve seçimini ona göre yaptığı bir langırt sandığında kimsenin kolay kolay aklına gelmeyeceği biridir. Ki budur asıl kıymet.. Lâkin hep basit çıkarına göre tercih yapar bizim Millet. Gene yanılmak niyazıyla..

Yolun açık olsun Hilmi Özden; medenî cesaretine şapka çıkarıyoruz.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.