Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit ve mahallenin çocuklarını makamında ağırladı. Minik misafirlerini kapıda karşılayan ve tek tek selamlayan Başkan Söğüt, onların isteklerini dinledi ve onlar için yapılan çalışmaları aktardı.
ÇOCUKLAR SORDU, BAŞKAN CEVAPLADI
Yerel yönetimlerin işleyişi ile ilgili çocuklara bilgiler veren Başkan Söğüt, “Sizlerle bir arada olmak, sizleri bu makamda ağırlamak beni mutlu etti. Bizler daha güzel bir Körfez için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizlerin mutlu olması için de çok sayıda projeyi hayata geçirirken, çeşitli etkinlikler de düzenliyoruz.
BİLGİ EVİ VE AKADEMİ LİSE
Mimar Sinan Mahallesi’nde kısa sürede bir bilgi evi açıyoruz. Müjdesini de vereyim Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Akademi Lise’de yapıyoruz. Kent Meydanı projesi kapsamında bir de kütüphanemiz olacak. Spor okullarımız yaz-kış hizmetinizde. 5 bin çocuğumuz eğitim alıyor.
“SİZLER MUTLU OLUN YETER”
Sizlerin mutlu olması, bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. O yüzden önceliğimiz çocuklarımız” dedi. Başkan Söğüt’ün ardından çocuklar hem merak ettikleri soruları sordular hem de olmasını istedikleri projeleri anlattılar. Çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Söğüt, küçük de birer hediye takdim etti.
Köşe Yazarları
Anasayfa27/09/2023Emeklilerin artık takati kalmamıştır
Anasayfa27/09/2023Araptepe´de 6 Daire Satışa Çıkıyor
Anasayfa27/09/2023Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in dünyaya teşrifi olarak kabul edilen ve Rebiyülevvel ayının 12’nci günü idrak edilen Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında Kur’an-ı Kerim ve Hadislerden örnekler veren Başkan Turan, “‘ Seni ancak âlemlere rahmet olarak gönderdim ’’, ‘’ Elbette sen en büyük ahlak üzeresin ‘’ mealindeki ayetlerle ve daha bir çok ayetle övülen, ‘’Eğer sen olmasaydın âlemleri yaratmazdım ‘’ kudsî hadisinin Hz. Peygamberi kainatın yaratılış sebebi olarak gösterdiğini ifade etti. Turan mesajında, ‘’Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in doğumunun yıldönümünü idrak ettiğimiz bu mübarek gecenin öncelikle affımıza, ümmetin birlik beraberliğine, kardeşlik, huzur ve yardımlaşma duygularının gelişmesine, dünyada adaletin tesisine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Başta Kandıralı Hemşehrilerim olmak üzere, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Mevlit Kandillerini tebrik ederim. ‘’ dedi.
Anasayfa27/09/2023Başkan Aygün Gazete Kulübü Öğrencileri ile Buluştu