Birbirinden farklı etkinliklerle birçok ünlü ismi Kocaelili vatandaşlarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray’ı sevenleri ile bir araya getirdi. Darıca Millet Bahçesi’nde gerçekleşen Buray konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. “Olmadı”, “Senin Yüzünden”, “Sen Sevda mısın”, “Deli Kız”, “Alaz Alaz” gibi en sevilen şarkılarıyla dinleyenlere keyifli bir gece yaşatan Buray, sahne performansıyla göz doldurdu.
DARICA’DA UNUTULMAZ BİR GECE
Kendisini dinlemeye gelen genç hayranlarına şarkılarını seslendiren Buray, muhteşem performansıyla sevenlerine unutulmaz bir bayram coşkusu yaşatırken, müzikseverler de danslarıyla başarılı sanatçıya eşlik etti. 30 Ağustos Zafer Bayramını coşkulu bir şekilde sevenleriyle birlikte kutlayan Buray, Darıca Millet Bahçesi’nde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
UYSAL, BÜYÜKAKIN’IN SELAMINI İLETTİ
Alanda bulunanlara Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın selamını ileterek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal, “26 Ağustos 1071’de Malazgirt’te yurt edinilen bu topraklar, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile mühürlenmiştir ve ebediyen bizim olmuştur. Bu zaferi bize yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve hürmet ile anıyorum. Bu güzel Zafer akşamında sizlerle sevgili Buray’ı bir araya getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın için bir alkış rica ediyorum” dedi.
BIYIK: SİZLER ADINA TAHİR BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Konserde Darıcalı hemşerilerine seslenen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle andı. Darıca Millet Bahçesi’nin Darıca’ya kazanımlarından ötürü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür eden Bıyık, “Sevgili gençler içerisinde bulunduğumuz millet bahçesi eskiden askeri bir birlikti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve ekibi ile bizler burayı sizlere açtık. Ben sizler adına Başkanımıza teşekkür ediyorum. Şimdi görüyoruz ki ne kadar da doğru bir iş yapmışız. Aslolan milletin evlatlarına, milletin mekânını açmış olduk. Sizleri burada tebessüm ederken görmek çok güzel. Buray kardeşimize de konserinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Uysal, Buray’a çiçek takdim ederken, Bıyık da başarılı sanatçıya Darıca’nın simgesi olan Gönül Birliği Kapısı maketi hediye etti.
SEKA PARKA FETTAH CAN GELİYOR
Kocaeli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir bu kez sevilen sanatçı Fettah Can’ı 30 Ağustos Çarşamba günü (Bu akşam) saat 21.00’de İzmit Sekapark Uçurtma Tepesinde sevenleri ile buluşturacak. Can, en sevilen şarkılarını Kocaeliler için söyleyecek.
Köşe Yazarları
Anasayfa27/09/2023Emeklilerin artık takati kalmamıştır
Anasayfa27/09/2023Araptepe´de 6 Daire Satışa Çıkıyor
Anasayfa27/09/2023Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in dünyaya teşrifi olarak kabul edilen ve Rebiyülevvel ayının 12’nci günü idrak edilen Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında Kur’an-ı Kerim ve Hadislerden örnekler veren Başkan Turan, “‘ Seni ancak âlemlere rahmet olarak gönderdim ’’, ‘’ Elbette sen en büyük ahlak üzeresin ‘’ mealindeki ayetlerle ve daha bir çok ayetle övülen, ‘’Eğer sen olmasaydın âlemleri yaratmazdım ‘’ kudsî hadisinin Hz. Peygamberi kainatın yaratılış sebebi olarak gösterdiğini ifade etti. Turan mesajında, ‘’Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in doğumunun yıldönümünü idrak ettiğimiz bu mübarek gecenin öncelikle affımıza, ümmetin birlik beraberliğine, kardeşlik, huzur ve yardımlaşma duygularının gelişmesine, dünyada adaletin tesisine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Başta Kandıralı Hemşehrilerim olmak üzere, Aziz Milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin Mevlit Kandillerini tebrik ederim. ‘’ dedi.
Anasayfa27/09/2023Başkan Aygün Gazete Kulübü Öğrencileri ile Buluştu