Paylaş

BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya 11’inci gerçekleştirilen KEDFE (Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu) tarafından düzenlenen piknik etkinliği ile ilgili sosyal medya hesabından (KEDFE) yöneticilerini eleştirdi.

Remzi Kaya şöyle dedi;

Bugün KEDFE (Kocaeli Erzurum dernekler federasyonu)nun 11.sini tertip ettiği piknik şenliğine katılım sağladım.
Bir Erzurumlu olarak gururla hemşehrilerimin şenliğine katılıp hem hasret giderecek hemde yanlarında olduğumuzu hissettirecektik.
Öncelikle yönetici sıfatı olmayan tüm hemşehrilerime selam ve saygılarımı iletiyorum.
Yönetici sıfatı olan değerli arkadaşlarım da kusura bakmasın ama bu işler böyle olmaz.Güzel bir organizasyon yapmışsınız ama birilerine (iktidar partisi) şirin gözükeceğiz diye saygınlığınızı kaybediyorsunuz.
İllaki gelen misafirlerinizle ilgilenecek alakadar olacaksınız bu Erzurumlu olmanın gereğidir ama onlara şirin görünmek bu kadar abartılmamalı.orada başka misafirleriniz de var.
Çok detaya girmeyeceğim çünkü bende bir Erzurumluyum şimdilik yutkunacağım.
Ama fotoğraf,video ve drone çekimlerini bir izleyin derim.
Velhasıl ben bugün sizin yerinize utandım.
Kusura bakmayın dost acı söyler.
Çok seviyorsanız iktidardakileri(tabiki sevip sayabilirsiniz,buna hiç kimsenin bir lafı da olamaz) o zaman onlara özel bir program yapın ne siz küçülün nede diğer partililerden gelenler orayı terk etmek zorunda kalmasın.
Eminim ki federasyon içinde başka partilere gönül veren yada yönetici arkadaşlar vardır.Hemşehri dernek ve fedarasyonları siyasetçilere şirin görünmek için şekilden şekile girmemeli siyaset üstü olmalı.
Selam ve dua ile

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir