Paylaş

Kuruluşundan bugüne Derince’ye hizmet eden meclis üyeleri ve muhtarların katılımıyla gerçekleşen iftar programında yapılan sohbetlerle anılar tazelendi

Meclis Üyeleri ve Muhtarlar

Ramazan ayının kurulan iftar sofraları ile en güzel şekilde yaşandığı Derince’de Arefe günü çok anlamlı bir buluşma daha gerçekleşti. Belediyenin kuruluş sürecinden günümüze kadar Derince’ye hizmet eden meclis üyeleri ve muhtarları bir araya getiren iftar programı Yeken Kafe Restauran’ta gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen buluşma AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, Derince’ye hizmet eden eski, yeni meclis üyeleri ve muhtarların katılımı ile gerçekleşti.

Sohbetler Edildi, Anılar Tazelendi

Yoğun ilgi gösterilen iftar programında önce okunan akşam ezanının ardından oruçlar açıldı, ardından yapılan sohbetlerle eski günler hatırlanarak, anılar tazelendi. İftar programında bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ise, kente değer katan, katkı sunan kişilerle yılın son iftar programında bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Derince’yi geleceğe doğru emin adımlarla taşırken toplumun tüm kesimlerinden gelen görüş ve önerilere açık olduklarını belirten Başkan Aygün, ilçeye sundukları hizmetler dolayısıyla davetlilere tek tek teşekkür etti.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir