Paylaş

Derince Belediyesi LGS’ye giren öğrencileri yalnız bırakmazken, Başkan Gökçe öğrencilere ve ailelerine sınav maratonunda başarılar diledi

DERİNCE BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİN YANINDA

Milli Eğitim Bakanlığı’nca (MEB), ortaokul 8. sınıfta eğitim gören 1 milyon 38 bin 192 öğrenciye yönelik yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav pazar günü gerçekleşti. Kocaeli’de 95 sınav merkezi olarak belirlenen okulda, 27 bin 223 öğrenci sınav heyecanı yaşarken Derince’de de öğrenciler zorlu sınavda ter döktü. Derince Belediyesi ekipleri ilçede sınava girilen noktalarda kurdukları stantlarla öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunarak, sınavlarında başarılar diledi.

BAŞKAN GÖKÇE YALNIZ BIRAKMADI

Derince’de 8 ayrı eğitim kurumunda 1.812 öğrenci sınava girerken Derince Belediyesi ekipleri 19 Mayıs Anadolu Lisesi, Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Derince Necip Fazıl Anadolu Lisesi, Zehra – Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Melikşah Anadolu Lisesi ve Sırrıpaşa Ortaokulu’nda stant açarak, öğrencilere destek oldu. Zehra – Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de burada sınava giren öğrencilere başarılar dileyerek, ailelerle sohbet etti.

HEP BİRLİKTE DAHA GÜZEL GÜNLERE

Öğrencilere LGS sınavında başarılar dileyen Başkan Gökçe, “Bugün ilçemizdeki okullarda Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek olan kıymetli evlatlarımızı ziyaret ettik. Bu önemli sınav öncesinde öğrencilerimizle bir araya gelerek onlara moral verip motivasyonlarını artırmaya çalıştık. Velilerimizle de sohbet etme fırsatı bulduk, bu süreçte gösterdikleri destek için teşekkür ettik. Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar diliyorum. Yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Hep birlikte daha güzel günlere” dedi.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir