Paylaş

Önümüzde ki Pazar günü gerçekleştirilecek olan CHP Derince Kadın Kolları başkanlığı seçimlerinde başkanlığa aday olan Şengül Çeğil, güçlü bir ekip kurduğunu söyledi. Seçimlerin en iddialı isimlerinden olan Şengül Çeğil, ‘ Doğma-büyüme Derinceliyim. Geçmişimden bu güne kadar CHP’liyim. Hiçbir şekilde hiçbir nedenden dolayı partimin hizmetinden geri kalmadım.”dedi

Halk Eğitim Merkezi’nden emekli olduğunu belirten Şengül Çeğil, ‘Birlik ve beraberlik içinde, partimize hizmet etmek benim en önemli görevim olacaktır. Yola çıktığımız arkadaşlarımızla güzel bir ekip oluşturduk. Güçlüyüz. Demokrasiyi en güzel şekilde yaşatmak; gelecek seçimlere partimizi taşımak, teşkilat-belediyemiz ve partimizin diğer organlarıyla uyumlu bir şekilde çalışarak, gücümüze güç katmak için adayım.” dedi.

GÜÇLÜ EKİP, İYİ HİZMET

Her gittiğimiz ve her görüştüğümüz partili yoldaşlarımın büyük desteğini hissettim’ diyen Şengül Çeğil, ‘ Kadınların güçlü olmasıyla, bir hareket güçlü olur. Partimizin çok daha güçlü olması için çok güçlü bir ekip oluşturdum. Bu ekiple partimizi yarınlara hazırlayacağım. Bu nedenle partili yoldaşlarımdan destek bekliyorum’ dedi.

“DAHA ADİL DAHA EŞİTLİKÇİ BİR GELECEK”

Şengül Çeğil, “Ülkemizin geleceği için cesur bir adım atmaya hazırım. CHP Derince Kadın Kolları Başkanlığına kişisel hırs için aday olmadım Ben, ülkemizin içinde bulunduğu zorlu

süreçleri göz önünde bulundurarak aldım. Derince’mizin ve ülkemizin her bir kadını için daha adil, daha eşitlikçi bir gelecek inşa etmek için aday oldum.

“VAR GÜCÜMLE MÜCADELE EDECEĞİM”

CHP’nin temel ilkeleri olan demokrasi, insan hakları, özgürlük ve adalet benim için sadece sözde değil, yaşam felsefemdir. Bu ilkeler etrafında birleşerek, Derince’nin kadınlarına daha güçlü bir ses olmak, haklarını korumak ve onların sesi olmak istiyorum. Kadınlarımızın toplumdaki varlığını güçlendirmek, onların ekonomik, sosyal ve siyasi katılımını artırmak için çalışacağım. Eğitimden sağlığa, istihdama kadar kadınlarımızın karşılaştığı her türlü soruna çözüm bulmak için var gücümle mücadele edeceğim.

“BU KUTLU YOLDA İLERLEMEK İÇİN VARIM”

Biliyorum ki, bu yolculuk kolay olmayacak. Ancak inanıyorum ki birlikte güçlüyüz. Birlikte mücadele ederek, Derince’nin ve ülkemizin geleceğini aydınlık bir yarınlara taşıyabiliriz. Bu kutlu yolda sizlerin desteğiyle, Derince Kadın Kolları Başkanlığı görevine aday oldum ve güzel bir ekip oluşturdum. Sizlerden aldığım güç ve desteğin verdiği cesaretle, bu kutlu yolda ilerlemek için varım.”dedi.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir