Paylaş

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personellerinden Nurdoğan Tuncel, düzenlenen törenle ikinci ödülünü aldı.

Mint Medya ve Organizasyon İlknur Özkuş – Tarık Yalçıntepe imzası, Gökay Kalaycıoğlu ve Bircan Bali sunumu ile Greenpark Hotel Oditoryum’da düzenlenen İş İnsanları Marka ve Kariyer Zirvesi yıldızlar geçidine sahne oldu.

ÖDÜLÜNÜ ALDI

Sanat, Spor,  Müzik, Sinema ve İş Dünyasının en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği gecede Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personellerinden Nurdoğan Tuncel, “En İyi Çıkış Yapan Yardımcısı Erkek Oyuncu” dalında ödüle layık görüldü.

ÖNEMLİ YAPITLAR

Kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkan Nurdoğan Tuncel, ödül gecesinde rol aldığı Kan Çiçekleri, Yazgı, Payitaht Abdülhamid, Gönül Dağı, Dilektaşı, “Huzurum Kalmadı” sinema filmi ve reyting rekortmeni Arka Sokaklar dizisinde rol aldığı sahnelerden kesitler gösterildi.

TUNCEL’DEN TEŞEKKÜR

Büyük alkışlar eşliğinde sahneye gelen Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personellerinden Nurdoğan Tuncel, “Sanatı ve sanatçıya büyük destek veren Kartepe Belediye Başkanımız Av.M.Mustafa Kocaman’a, bu güzel ödül gecesini düzenleyen ve beni bu ödüle layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah yeni projelerle karşınızda olmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir