Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan kermese katıldı.

Kartepe Uzunçiftlik Mahallesi’nde 2019 yılında 32 derslik olarak hizmet vermeye başlayan Kartepe Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda 150 özel çocuk eğitim görüyor. Özel çocuklar, aileleri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan yiyecek ve el sanatlarından oluşan ürünler Kocaeli Güzel Sanatlar Lisesi spor salonunda düzenlenen kermes ile sergilendi.

 KOCAMAN KERMESİ GEZDİ

Kartepe Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Erdinç Yelboğa tarafından karşılanan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a özel çocuklar büyük ilgi gösterdiler. Kermes de bulunan eserleri inceleyen Başkan Kocaman, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.    

 SARILMAK EN GÜZEL İLAÇ DEĞİL Mİ?

Özel çocukların kermesini gezen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Özel evlatlarımız çok güzel eserler hazırlamışlar. Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan el sanatları ne kadar yetenekli olduklarını göstermektedir. Kermesin oluşmasında emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Özel evlatlarımıza başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir