Paylaş

Derince Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor

BİRİMLER YOĞUN ÇALIŞIYOR

Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Derince Belediyesi ekipleri, ilçe halkının daha mutlu bir yaşam sürdürmesi için tüm eksikleri bir bir gideriyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepler ve belirlenen program doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. İlçe genelinde yaya yolu kaldırım imalatı ve onarım çalışmalarını sürdüren ekipler aynı zamanda yol asfalt yama çalışmalarıyla halkın ihtiyaçlarına cevap veriyor.

TEMİZLİK VE DÜZENLEMELER

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler mezarlıkları pırıl pırım bir hale getirerek bayram ziyaretine hazır hale getirirken yine ilçe genelinde parklar, yeşil alanlar ve refüjlerde ot biçme çalışmaları, bitki ve yeşilliklerin form bakımları çalışmalarıyla bayrama hazırlık sürecini hızlı bir şekilde sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de rutin temizlik mesailerine devam ederken ilçe genelinde uzayan otların kesimi ile çevre temizlik ve bakım işlemlerini bayram öncesinde düzenli olarak sürdürüyor.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir