Paylaş

 

Dokuz günlük resmi tatil öncesinde belediye personellerini ziyaret eden Başkan Gökçe, çalışanların Kurban Bayramı’nı kutladı

MUTLU BAYRAMLAR DİLEDİ

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, haftanın son iş gününde belediye personellerini ziyaret ederek çalışanların Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler ve Fen İşleri müdürlüklerini ziyaret ederek burada görev yapan Derince Belediyesi çalışanları ile bir araya gelen Başkan Gökçe’ye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve daire müdürleri de eşlik etti. Buradaki ziyaretlerinin ardından Çenesuyu A.Ş. tesislerine giden Başkan Gökçe çalışanlarla tek tek sohbet ederek, mutlu bayramlar temennisinde bulundu. Bayramlaşma törenlerinde konuşma yapan Başkan Gökçe, “Biliyorsunuz görevi yeni devraldık. Geldiğimiz iki ay içerisinde her şeyden tasarruf yapmaya özen gösteriyoruz. Birinci önceliğimiz işçimizin maaşını ödemek. İşçimizin maaşı ödenmediği zaman ben uyuyamam” dedi.

KENT BAYRAMLAŞMASI’NA DAVET

Çalışanların ödemelerini eksiksiz yapmanın öncelikleri arasında olduğunu belirten Başkan Gökçe “Geldiğimiz günden itibaren çalışıyoruz. İşçilerimizin promosyonu yüksek alması için de çok uğraştık. Tasarruf yaparsak yolumuza sorunsuz bir şekilde devam edeceğimize inanıyorum. İki ayda iki yıllık işi aynı personelle yaptık. Sizlere minnettarım. Gerçekten çok çalıştınız, çok çabaladınız. Hepinizden Allah razı olsun. Bizim de sizlerden tek isteğimiz çalışmanız. İşini iyi yapan kim olursa bana en yakın kişi de o olur. İlçemize birlikte hizmet ettiğimiz siz emekçi kardeşlerime aileleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte mutlu bayramlar diliyorum” dedi. Başkan Gökçe ayrıca tüm çalışanları 17 Haziran Pazartesi günü saat 11.00’de Derince Kent Meydanı’nda düzenlenecek Kent Bayramlaşmasına davet etti.

Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir