Paylaş

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonu(KARBAFED)Başkanı Mikail Kalyoncu,bu yıl ilkini düzenleyecek olduğu Marmara Artvinliler Yayla Şenliği tüm hazırlıklarını tamamladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a bilgi sunumunda bulundu.6-7-8 Eylül 2019 tarihinde Marmara Artvinliler Yayla Şenliğine Büyükakın’ı davet etti.

Başkan Tahir Büyükakın”Mikail Kalyoncu’ya teşekkür ederek çok güzel bir hazırlık yapmışsınız.Böylesine güzel hazırlık sunumunu görünce mutlu oldum.Sizlerin bu çalışmanızı destek bizden uygulamak sizden,çalışmalarınızı dikkatle takip ediyorum,çalışmalarınızda başarılar diliyorum”diyerek sözlerin tamamladı.

Başkan Mikail Kalyoncu”Bu yıl ilkini düzenleyeceğimiz ve geleneksel hale getirmeyi planladığımız Marmara Artvinliler Şenliğimize Cumhurbaşkanımız Başdanışmanı İsrafil Kışla ve Adalet Bakanımız Abdülhamit Gül eğerki son dakika bir aksilik çıkmaz ise katılacaklar.Ayrıcada başta Kocaeli’nin tüm ilçelerinde yaşayan,İstanbul,Bursa,Yalova,Sakarya’da ikamet eden Artvinli hemşerihlerimizin yüksek oranda şenliğimize  katılım gösterecekler” diyerek sözlerini tamamladı.
— 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.