Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kocaman mesajında;

Asırlardır bağımsızlığından ve onurundan taviz vermektense ölmeyi yeğleyen asil Türk Milleti olarak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı 96. Yıl dönümünde de kıvançla ve onurla kutluyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Kurtuluş Savaşımızın muzaffer komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kurulduğu günden bugüne kadar dimdik ayakta durmuştur. Feraset ve cesaret sahibi milletimizin dik ve onurlu duruşuyla, iradesine pranga vurulamayacağını her fırsatta tüm dünyaya ilan etmiştir. Bağımsızlığımızın bedelini gerektiğinde kahraman Mehmetçiğimiz kanıyla ve canıyla ödemiştir.

Ecdadımızın kanıyla, canıyla kurulan, bu cennet vatanımızın üzerinde ki hain emeller, günümüzde yaşanılanları gördükçe daha iyi anlaşılmaktadır ve birliğimizin, beraberliğimizin önemi daha da artmaktadır.

Yedi düvele karşı tek başına korkusuzca mücadele eden, dünyada ki tüm mazlumların ve mağdurların umut kapısı olan Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz eli kanlı terör örgütlerini sınırlarımızdan temizleyerek, hem sahada hem masada iradesini bir kez daha göstermiştir. Atalarımızdan aldığımız emaneti, geleceğimize bırakacağımız mirası canı pahasına müdafaa ederek egemenliğinden taviz vermeyeceğinin altını kalın harflerle çizerek tüm dünyaya duyurmuştur.

Cumhuriyetimizin, devletimizin bekası için can vermiş, şehit olmuş tüm Mehmetçiklerimizi, gazilerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum. Bu düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 96’ncı yıldönümünü gururla kutluyor, tüm milletimize barış, huzur ve sağlık diliyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.