Paylaş

Mimar Sinan Mahallesi’nde ikamet eden Zehra Özkan Pulla; kızının ayağı kırıldığı zaman muhtarlık bünyesinde bulundurduğu tekerlekli sandalyeyi kullanması için kendisine veren Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit’e teşekkür etti. Petkim Ortaokulu 6. sınıfa giden kızının ayağı iyileştikten sonra bir başka kişinin faydalanması için tekerlekli sandalyeyi tekrar Mahalle Muhtarı Aynur Şöhretli Yiğit’e teslim eden Zehra Özkan Pulla, ” Muhtarımız, en zor anımızda yanımızda oldu. Kızımın ayağı kırılmıştı. Okula rahat gelip gitmesi için tekerlekli sandalyeyi bize teslim etti. Biz kullandık. İhtiyacımız giderince; ihtiyacı olan bir başkasına verilmek üzere muhtarımıza teslim ettik. Muhtarımızda bu sandalyeyi ihtiyacı olan bir başka vatandaşa teslim etti. Muhtarımızın bu güzel hizmeti ve davranışı bizleri oldukça memnun etmiştir. Kendisine bu güzel hizmetinden ve en zor anında yanımızda olmasından dolayı teşekkür ederim.”dedi.

ŞÖHRETLİ, “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ’

Muhtar Aynur Şöhretli ise kendisine ait sosyal paylaşım sitesinde, konuyla ilgili bir açıklamada bulunarak, ” Biz büyük bir aileyiz. Prensip gereği yaptığımız iyilikleri yardımları paylaşmayı çok sevmiyorum. Ancak bugün yaşadığım ve beni mutlu eden, bir güzel yaşanmışlığı örnek olması açısından paylaşıyorum.

Ayağı kırılmış alçıda olan bir öğrencimize okula rahat gidebilmesi için, muhtarlığımıza ait tekerlekli sandalyemizi teslim ettik..

Ayağı daha sonra uzun alçıdan kısa alçıya alınan öğrencimizin annesi Zehra hanım, muhtarlığımıza gelerek çocuğunun ayağının yarım alçıya alınması sebebi ile biz rahatladık. ” Bugün okulda bir öğrenci gördüm onunda ayağı kırılmış ve annesi sırtında okula getiriyordu. Ben ona durumumuzu izah ettikten sonra muhtar hanıma tekerlekli sandalyeyi teslim edeceğim siz gelin soralım muhtar hanim uygun görürse size versin” demiş. Zehra hanım, “benden çok ihtiyacı olan var onun için getirdim. O aileyi çağırdım ona verir misiniz” dedi. Bizde Zehra hanım ‘a gösterdiği duyarlılıktan yana teşekkür ederek, kullanmasını istediği aileye sandalyemizi teslim ettik.. Onlar birbirine teşekkür etti. Kaynaştı bizde kurum olarak iyiliğe aracı olduğumuz için mutlu olduk.”dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.