Paylaş

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi ortaklığında bu yıl ilk kez düzenlenen Karfest2020’de festivale destek veren Kartepe turizm dernekleri Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ı ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesi iş birliğinde Kartepe ilçesi Maşukiye bölgesinde bulunan Sisli Vadi’de bu yıl ilki gerçekleşen KarFest2020 festivali eğlenceli aktiviteleriyle sona erdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman yoğun çalışma temposu sonrası vatandaşlarla birlikte festivalin tadını çıkardılar.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

KarFest2020’de 50 bin kişi misafir edildi. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, bu yıl ilki düzenlenen Kar Festivali #KarFest2020’de festivale destek veren Kartepe Turizm Derneği Başkanı Kamil Öçbe, Kartepe Doğal Hayatı Koruma Kültür ve Turizm Derneği Başkanı İrfan Yiğit ve yönetim kurulu üyelerini makamında misafir etti. Turizm dernekleri festival ve turizme olan desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Kocaman’a teşekkür ederken, Başkan Kocaman’da festivale olan gönüllü ve yürekten katkılarından ötürü turizm dernek yönetimi ve üyelerine teşekkür etti.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Kocaman “Kartepemizin, kentimizin hatta bölgemizin özlemini çektiği bir Kış Festivali olan KarFest2020’nin en önemli mimarı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve değerli ekibine sonsuz teşekkür ediyorum. Festivale çok önemli destek veren turizm derneklerimize ve üyelerine teşekkür ediyorum. Bu bizim için başlangıçtır. 10 bin misafir hedefiyle yola çıkıp, yaklaşık 50 bin misafirimizle KarFest2020’yi tamamladık. Kış turizminin merkezi Kartepe söylemini, 4 mevsim turizmin merkezi Kartepe olarak değiştirmek için her alanda tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Bunu da bugün olduğu gibi işbirliğimizi sinerjimizi, istişaremizi sürdürerek hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.