Paylaş

CHP Kocaeli İl Başkan Adayı Harun Özgür Yıldızlı yarın gerçekleştireceği adaylık açıklaması için tüm CHP İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, adaylık açıklamasına davet etti.

İLÇELERİ TEK TEK GEZEREK DAVET ETTİ

İzmit ve Kandıra ziyaretini de bugün gerçekleştirecek olan CHP Kocaeli İl Başkan Adayı Harun Özgür Yıldızlı, eşi Betül Yıldızlı ile birlikte Dilovası, Çayırova, Gebze, Darıca, Kartepe, Gölcük, Derince, Körfez, Karamürsel ve Başiskele İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, 08.02.2020 (yarın) saat 14.00’da CHP İl Binasında gerçekleştireceği adaylık açıklamasına davet etti.

KATILIMINIZ ONURE EDECEKTİR

Ziyaretinde birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Yıldızlı konuşmasında; “Oldukça meşakkatli ama bir o kadar da onurlu bir görev için yola çıktık. Çıktığımız bu yolda önce her birinizi ayrı ayrı ziyaret ederek, adaylık açıklamama davet etmek istedim. Çünkü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün; ‘Büyük işler önemli atılımlar ancak birlikte çalışma ile elde edebiliriz’ şiarı ile çıktığımız bu kutsal görevde, bilmenizi isterim ki, siz kıymetli yol arkadaşlarımızın fikirleri bizlere yol gösterici olurken, varlığınız da onurlandıracak ve mutlu edecektir. Yarın CHP İl Binasında yani evimizde gerçekleştireceğimiz adaylık açıklamamıza siz değerli başkanlarımın nezdinde tüm yönetim kadrolarımız, meclis üyelerimiz ve üyelerimizi davet ediyorum” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.