Paylaş

Dün gerçekleştirilen mazbata töreninin ardından görevi devralan CHP Kocaeli il Başkanı Harun Yıldızlı, bugün Gebze ve Darıca’da bir dizi etkinliklere katılarak partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Görevi devralmasıyla birlikte hızlı bir şekilde ziyaretlerine başlayan CHP İl başkanı Harun Yıldızlı il başkanlığı seçimlerinde vaat ettiği gibi ilk iş olarak Gebze ve Darıca’da bir dizi etkinliklere katılım sağladı. Gerçekleştirilen etkinliklere partililerin ilgisinin bir hayli yoğun olduğu gözlenirken, oldukça verimli ve eğlenceli geçen programda gülümseyen yüzler dikkat çeken bir başka detaydı. Gerçekleştirilen kahvaltı ve hemen ardından yapılan toplantının ana konusu “CHP’nin iktidara giden yolu” şeklindeydi.

İLK PROGRAM GEBZE’DE KAHVALTI

İlk program olarak sabah erken saatlerde Gebze İlçe Binasında partililerle bir araya gelen Yıldızlı’ya önceki dönem il başkanı Cengiz Sarıbay, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve her zaman olduğu gibi Harun Yıldızlı’nın eşi Betül Yıldızlı eşlik etti. Partililerin katılımının bir hayli yoğun olduğu programda Yıldızlı birlik ve beraberlik mesajları verdi. Yıldızlı; Artık kongremizi geride bıraktık. Şimdi tertemiz bir sayfa açarak hep birlikte partimizi iktidara taşımanın tam zamanıdır” dedi.

GEBZE’NİN KADERİ DEĞİŞECEK

Sözlerine devam eden Yıldızlı; CHP Kocaeli Örgütü olarak dinamizmimiz ve heyecanımızın bizleri iktadara taşıyacağına inancım tam. Bizler kentimiz için iktidara giden yolun Gebze’den geçtiğinin bilincindeyiz. Seçim öncesinde de söz verdiğim gibi bundan sonra Gebze, Çayırova, Dilovası ve Darıca’da çok daha sık bulunacağız ve faaliyetlerimizi çok daha fazla bu bölgelere kanalize edeceğiz. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası için yeni şeyler söyleme zamanı geldi. Bu bölgenin yıllardır değişmeyen makus talihi söz veriyorum sosyal demokrat iktidarla birlikte değişecek” dedi.

PARTİLİLERLE SOHBET ETTİ

Kahvaltı programının ardından parti üyeleriyle uzun bir toplantı gerçekleştiren Yıldızlı, Gebze ve çevre ilçeler için oluşturulacak eylem planı ile ilgili partililerin önerilerini dinledi. Oldukça verimli geçen toplantıda partililer uzun uzun yeni il yönetiminden neler beklediğini ve çözüm önerilerini anlattı. Her soruyu dinleyen ve tüm partililere tek tek cevap veren Yıldızlı, toplantının tamamlanmasıyla birlikte partililerle birebir sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

GEBZE SOKAKLARINDA DOLAŞTI

Programın ardından Gebze sokaklarında vatandaşlarla selamlaşan Yıldızlı’ya ilgi bir hayli yoğundu. Yeni seçilmesi nedeniyle vatandaşların ve özellikle partililerin tebriklerini kabul eden Yıldızlı, kendisine selam veren vatandaşlarla tek tek sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Özellikle gençlerin ilgisiyle bir hayli fazla karşılaşan Yıldızlı, Gebze esnafına selam vermeyi de ihmal etmedi. Yıldızlı ile birlikte programlara katılan kafile Gebze programının ardından Darıca’ya geçerek Darıca İlçe başkanlığının gerçekleştirdiği programlara katıldı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.