Paylaş

CHP Kocaeli İl Başkanlığı, Darıca İlçe Başkanlığı ile birlikte Bahar Kalkanı operasyonunda şehit düşen mehmetçiklerimiz için mevlid okutarak, İstasyon Meydanı’nda lokma dağıttı.

Seçilmesinin ardından Gebze ve Darıca’da bir dizi etkinliklere katılım sağlayan Yıldızlı, Darıca İlçe Başkanlığı’nın İdlib’de gerçekleştirilen Bahar Kalkanı operasyonunda şehit düşen mehmetçiklerimiz için düzenlenen lokma dağıtım programına katıldı. Darıca İstasyon caddesinde bulunan Kültür Merkezi önünde gerçekleştirilen lokma dağıtımına vatandaşların ilgisi bir hayli yoğundu.

MEVLİD OKUTULDU

Program öncesinde yine Darıca’da bulunan Mehmet Akif Ersoy Camii’nde mevlid okutuldu. Mevlidin ardından Yıldızlı Camii cemaatiyle sohbet ederken, Darıca ilçe örgütü de cemaate bir mevlid geleneği olarak lokum ikramında bulundu. Dağıtım sırasında camii cemaatinin de yardım etmesi gözlerden kaçmazken, Darıca Gençlik Kolları da etkinlikte aktif görev alarak vatandaşlarla birlikte hareket etti.

BARIŞÇIL POLİTİKALAR

Konu ile ilgili kısa bir açıklama da yapan Yıldızlı; Biz isteriz ki savaşlar hiç olmasın ama ülkemiz maalesef komşumuz Suriye ile bir savaşın içerisinde. Geçici ateşkes ilan edilmiş olsa da ülkemizin birlik ve bütünlüğüne yönelik tehdit oluşturan bu savaşın bir an önce neticelendirilerek kalıcı barışa dönmesi en büyük arzumuz. Allah, İdlib başta olmak üzere, ülkemizde ve dünyanın her yerinde görev yapan mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun. Ulu önderimizin de her fırsatta belirttiği üzere barışçıl politikaların yanında olmamız gerekmektedir” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.