Paylaş

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ortaköy, Bağlıca ve Düğmeciler köylerindeki çöp konteynırlarının temizliğini 3. kez tamamladı
Koronavirüs ile mücadelede işi şansa bırakmayarak tüm mahalle ve köylerde dezenfekte çalışmalarını tekrarlayan İzmit Belediyesi ekipleri, Ortaköy, Bağlıca ve Düğmeciler köylerindeki çöp konteynırlarının temizliğini 3. kez tamamladı. İzmit Belediyesi Temiz İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilaçlama işlemi ile dezenfekte edilen çöp konteynırları Ortaköy, Bağlıca ve Düğmeciler’de köy halkının kullanımına sunuldu. 


TEMAS SIFIRLANDI

Koronavirüs salgınına karşı kentin her noktasında aldığı tedbirleri gevşetmeden çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi, sokağa çıkmayan vatandaşların zorunlu olarak gerçekleştirdiği çöp atma işlemlerinde virüs kapma olasılığını minimuma indirdi.  Vatandaşların pandemi döneminde en fazla temasta bulunabileceği çöp konteynırları ve çevresinde temizliğe büyük önem veren İzmit Belediyesi, karantina alanına çevrilen yurtların çöp konteynırları çevresine de kafesler koyarak teması sıfırladı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.