Paylaş

İzmit Yahyakaptan Lifeexpress Tesisleri içerisinde yer alan kısa adı İTA olan İzmit Tenis Akademisi’nin her yıl düzenlediği “ İTA CUP 2020” büyük bir heyecanla ve kıyasıya geçen maçların sonun da başarıyla tamamlandı.

Kaptanlıklarını Antrenör Oğuz Ergün’ün ve Antrenör Uğur Gökhan Uluç’un yaptığı Sarı ve Beyaz iki ayrı takımın oluşan sporcuların kıyasıya geçen maçlarına tanık olundu. Final maçlarının sonunda Beyaz Takım şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attı. Takımların madalyaları ve kupaları Durulsan Makina Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Recep Durul tarafından takdim edildi. Aynı zamanda kendisi de tenis sporcusu olan Recep Durul, oyuncuları tebrik ederek, herkese tenisi tavsiye ettiğini ve faydalarını belirten bir konuşma yaptı.

EN GÜVENLİ SPOR TENİS

Mart ayında başlayan pandemi sürecini tenis sporu için değerlendirmek ve gelecekte daha sağlıklı koşullarda profesyonel tenis tesisi oluşturmak amacıyla kortlarını tamamen yenileyen İzmit Tenis Akademisi kurucuları Oğuz Ergün ve Uğur Gökhan Uluç, Covid-19’a karşı aldıkları önlemler ile de en güvenli sporun tenis olduğunu, tüm çocukların ve yetişkinlerin fiziksel ve zihinsel bağışıklıklarını güçlü kılmak için tenis oynamaya davet ettiklerini belirtti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.