Paylaş

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, Tütünçiftlik ve Hereke’de bulunan Günışığı Derneği’ni ziyaret etti. Çalışmalar ile ilgili olarak yetkililerle değerlendirmelerde bulundu

Gün Işığı Derneği ‘ışık’ oluyor

Körfez Belediyesi bünyesinde kurulan ve sosyal belediyecilik anlayışının önemli bir ayağı olan Gün Işığı Derneği, ilçe genelindeki zor durumdaki ailelere yardım elini uzatmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Tütünçiftlik ve Hereke’de bulunan dernek binalarında, yardımseverlerin destekleri ile alınan kıyafetler, zor durumdaki ailelere veriliyor.

EN SOMUT ÖRNEĞİ

Tütünçiftlik ve Hereke’deki dernek binalarına giden ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak değerlendirmelerde bulunan Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt, “Körfez Gün Işığı Derneği; inancımız, kültürümüz ve geleneğimizde var olan yardımlaşma ve dayanışma duygusunun somut bir örneğidir” dedi.

BAŞKANIMIZ ÖNEM VERİYOR

“Körfez Belediyesi bünyesinde kurduğumuz ve sosyal belediyecilik anlayışının önemli bir ayağı olan Gün Işığı Derneği ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ışık oluyoruz” diyen Başkan Yardımcısı Osman Yurt, “Başkanımız Şener Söğüt’ün de en fazla önem verdiği konulardan biri derneğimizin faaliyetleri. Bu kapsamda her geçen gün daha fazla yardıma muhtaç aileye ulaşarak, ışık oluyoruz” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.