Paylaş

İzmit Belediyesi, asfalt yol konusunda yıllardır yeterli hizmeti alamayan Kabaoğlu Mahallesi’ne 480 metre uzunluğunda yeni bir yol daha kazandırdı
Uzun yıllardır asfalt yol ihtiyacı olan fakat bu konuda yeterli hizmeti alamayan Kabaoğlu Mahallesi, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in göreve gelmesiyle birlikte adeta nefes aldı. Göreve geldiği günden itibaren diğer tüm mahalleler gibi Kabaoğlu Mahallesi’ne de hizmet götüren Başkan Hürriyet, mahalleye yeni yollar kazandırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir kilometre uzunluğundaki Ersoylu Caddesi’ni vatandaşların hizmetine sunan Başkan Hürriyet, mahallenin ulaşım ağını genişletmeyi sürdürüyor.


850 TON ASFALT


Bu kapsamda Başkan Hürriyet’in talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kabaoğlu Mahallesi Tombul Sokak’ta bazı kısımları deforme olan 480 metre uzunluğundaki yolu asfaltladı. Bir kısmı parke taşı, bir kısmı mıcır, bir kısmı ise deforme asfalt olan yol vatandaşların daha rahat ve sorunsuz kullanımı için 850 ton sıcak asfalt kullanılarak tamamen yenilendi. Kabaoğlu Mahallesi sakinleri de Başkan Hürriyet sayesinde her geçen gün daha kaliteli yollara kavuştuklarını belirterek, İzmit Belediyesi ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.