Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Başiskele İlçe Başkanlığı olarak saat 10.00’da bir tören düzenlendi. Törene parti yöneticileri ve üyelerinden oluşan yaklaşık 50 kişi katılım sağladı.

30 Ağustos Zafer Bayramına yönelik gerçekleştirilen kutlama töreninde CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, İlçe Kadın Kolu Başkanı Elif Şamba ve İlçe Gençlik Kolu Başkanı Levent Soycan, Atatürk büstü önüne İlçe Başkanlığı adına çelenklerini takdim ettiler.

Gerçekleşen çelenk sunma töreninin ardından yaptığı konuşmada CHP İlçe Başkanı Anıl Acurman; “30 Ağustos emperyalist işgali Anadolu’dan söküp attığımız, tüm dünyaya ‘Geçit yok!’ dediğimiz en büyük ‘zafer’dir. Ne mutlu bu günün önemini ve anlamını bilenlere…” dedi.

Acurman; “Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarını saygı ve minnetle anıyoruz. Ve şu bilinsin istiyoruz ki dün Afyon Kocatepe’de biz vardık. Meydanlarda da biz hep olacağız. Cumhuriyet düşmanlarına rağmen inatla… Kutlu olsun Zafer! Kutlu olsun 30 Ağustos!” diyerek sözlerini noktaladı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.