Paylaş

İzmit Belediye Meclisi 01.09.2020 tarihli oturumu hoş sohbet…

Ak Parti ve CHP ülke genelinde Belediye Meclislerinde yaşanan tartışmalarla gündeme gelirken, İzmit Belediye Meclisi Türkiye’ye örnek olacak bir oturum gerçekleştirdi.

01.09.2020 Salı Günü Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in yönetiminde toplanan İzmit Belediye Meclisinde, gündeme konu olan hemen tüm kararlar OY BİRLİĞİ ile mecliste kabul edildi.

Belediye Meclisinde çoğunluğu elinde bulunduran AK Partili meclis üyeleri ile birlikte tartışılarak alınan kararlar Belediyecilikte “Kent İçin Hep Beraber” anlayışını hayata geçirmiş oldu.

Ulusal ve yerel siyasal ortamda yaşanan aşırı gerginlikten bıkmış olan halk, İzmit Belediye Meclisinin el ele vererek güle oynaya aldığı ortak kararlarla, kente hizmette bütünleşmesini takdirle karşıladı.

Kente hizmet açısından, el ele vererek kardeşçe alınan kararları haber bile yapmayan bazı basın kuruluşlarının, bu güzel ortamı gündeme getirmekte duyarsız kaldığı halkın dikkatini çekti.

Siyasal görüş ve parti farklılıklarının İzmit’e hizmete engel olamayacağını göstermesi bakımından, tüm ülkeye örnek olacak nitelikte gerçekleşen İzmit Belediye Meclisinin, bundan sonra da aynı tavır ve aynı tarzda oturumlar yapması, halkın beklentisi…

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.