Paylaş

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atanan Kartepe İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal’ı veda ve vefa ziyareteri için makamında ağırladı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli 627 emniyet müdürü ve amiri kapsayan atama ve yer değişikliği yapıldı. 2020 yılı genel atamalar çerçevesinde Kartepe İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

KOCAMAN BAŞARILAR DİLEDİ

Bu atama sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal’ı makamında kabul ederek, Kartepe’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni görevinde başarılar diledi. Aksakal ise Belediye Başkanı Kocaman’a görev süresince desteklerinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür etti.  

AKSAKAL GÖREVİNE BAŞLADI

Kartepe İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal’ın İl emniyet Müdürü Yardımcılığı görevine atanması sonrasında yerine Bilecik İl Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürüyken Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğün de yaklaşık 2 aydır görev yapan Cüneyt Yaman geldi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.